Povestea Nasterii©

*Rescrie Povestea Nasterii – Procesul ©

 

Povestea Nasterii © este metafora relatiei tale cu viata. Povestea Nasterii este povestea scrisa in mintea ta, cu informatiile si semnificatiile pe care le-ai asimilat in parcursul tau de viata, incepand cu primul moment de individualitate adica cel al conceptiei si pana la primul contact cu mama. Pentru ca viata este creata la nivelul mintii, tot de acolo se poate si schimba. Lucrand cu Povestea Nasterii, nu vei schimba trecutul ci felul in care iti defineste prezentul. Schimband perceptia prezenta, viitorul se schimba pentru ca tu, cel care il scrii, esti ALTUL.

 

Pentru ca centrul memoriei si centrul imaginatiei aproape se suprapun la nivelul mintii, tot ceea ce tu iti aduci aminte este doar o metafora, o imagine senzoriala si emotionala a ceea ce ai inteles sau ales sa creezi intr-un anumit moment din viata.

 

Ceea ce esti azi este rezultatul convingerilor, paradigmelor, asteptarilor si perceptiilor despre tine, viata, ceilalti si relatiile tale cu viata si cu ceilalti.

 

Te invit sa parcurgem impreuna Povestea Nasterii tale, cu incredere in simturile tale, cu deschidere la nivelul mintii si a inimii.povestea nasterii

 

Cum se desfasoara Procesul:

 

Procesul este ghidat de mine, poti ramane cu ochii deschisi sau ii poti inchide (recomandat sa inchizi ochii si sa privesti in interiorul tau). Te voi calauzi spre momentul in care pentru prima data ai venit AICI, pe Pamant si ai devenit un INTREG. Ceea ce suntem acum este rezultatul convingerilor noastre despre viata, despre ceilalti, despre relatiile tale cu viata si cu cei din jur.

Nu putem sa-i schimbam pe ceilalti si nici datele istorice, evidente (locul nasterii, pe mama, tata, orasul sau data nasterii). Putem schimba doar ceea ce ai simtit, gandit tu.

De fiecare data cand schimbam ceva, cream o noua imagine si, deci, o noua perspectiva, alternativa a mintii.

 

Vei fi in siguranta pe tot parcursul Procesului, voi fi langa tine, te voi calauzi, te voi contine.

 

 

Ce vei obtine:

 

 • Adu-ti aminte ca ceea ce ai creat, poti schimba si ca ceea ce vezi si simti sunt lucruri pe care tu le-ai creat;
 • Este un proces care poate recadra experiente traumatizante din Povestea Nasterii si elibera potentialul uman blocat;
  • exemplu: poate ai avut o nastere dificila si ai venit in lume cu mesaje de genul: viata e grea, pentru a ramane in viata trebuie sa lupti, etc
 • Tensiuni vechi care provin din povestea nasterii pot fi eliberate ca urmare a parcurgerii acestui proces;
  • exemplu: ai primit mesaje neplacute din perioada intrauterina.
 • Schimbare de paradigme care blocheaza evolutia;
 • Genereaza actiune spre schimbare;
  • exemplu: poti face acum propriile tale alegeri.
 • Genereaza intelegere asupra comportamentelor actuale;
  • exemplu: vei intelege de ce ai anumite feluri de a te misca in viata si de unde vin ele. Le poti schimba.
 • Genereaza schimbare in relatiile actuale: cu parintii, cu copiii, cu partenerii, cu oamenii din viata ta.
  • exemplu: o schimbare in noi, genereaza schimbari in cei de langa noi.

 

Procesul dureaza aproximativ 90 minute si poate fi parcurs de cate ori simtim. De fiecare data, radiem schimbarea de la nivelul la care suntem. Si iar schimbam ceva si iar radiem schimbare si intelegere si simtire de la acel nivel.

 

Intervine aceasta Lege a Miscarii, a Pendulului care ajusteaza si reajusteaza viata insasi.

 

Iti recomand cu bucurie si asumare acest Proces, este transformational.

Eu te astept!

 

Autor al Procesului©:

Ramona Andrei, psiholog psihoterapeut si supervizor adlerian, formator acreditat de catre COPSI, art-terapeut adlerian, coach in supervizare, fondator al Centrului Alfred Adler, co-fondator si formator al Programului de Formare pentru Facilitatori de Parenting DE LA LIBERTATE LA ASUMARE, autor si creator al procesului terapeutic Rescrie Povestea Nasterii.