Ploiesti

Amalia Statescu. psiholog licentiat, Master  in Tehnici de comunicare si influenta sociala-BUCURESTI.poza_Amalia Statescu

A lucrat Formator proiect (consiliere vocationala)  in Centre de incluziune socio-profesionala a tinerilor aflati in situatie de risc.

 

Am avut responsabilitati in elaborarea profilului vocational, orientarea profesionala, identificarea  rutei de dezvoltare vocationala, elaborarea si revizuirea planului de insertie profesionala, evaluarea vocationala, orientarea profesionala;

Am participat la Programul de dezvoltare personala (150 ore) in cadrul Clinicii Emotion Center, Bucuresti. (activitati si experiente care au scopul de a imbunatati starea de constientizare, de dezvoltare a talentelor si abilitatilor personale; imbunatatirea calitatii vietii).

 

Cunoscut si sub denumirea “self help”, conceptul de dezvoltare personala include si activitati formale sau informale pentru a dezvolta in altii roluri precum cel de ghid, profesor, consilier sau mentor.  In cadrul formarii Psyhological Profiler- mi-am insusit competentele: analiza comportamentala, analiza psihologica a informatiei, tehnici de elaborare a profilului psihologic. Competente NLP.

 

Are competente in Evaluator competente in sistemul formarii profesionale: Elaborarea instrumentelor de evaluare, Consilierea candidatului pentru procesul de evaluare, Organizarea procesului de evaluare, Efectuarea evaluarii, Luarea deciziei privind competentele candidatului, Verificarea instrumentelor de evaluare, Certificarea evaluatorilor de competente profesionale, Intocmirea documentatiei necesare autorizarii centrelor de evaluare, Evaluarea indeplinirii criteriilor de autorizare, Verificarea documentatiei si a conditiilor de desfasurare a programului de formare profesionala.

 

Amalia – profil Linkedin