Despre mine

Cine sunt eu?

Caut de mult timp. Caut o explicatie. Caut mai multe explicatii. Ma caut pe mine. Cine sunt? De unde vin? De ce am venit aici? Ce am de facut? Da, sunt intrebari pe care multi dintre noi si le-au adresat. O parte, poate, au gasit raspunsul. O parte mai cauta. O parte au renuntat si lasa viata sa curga. O parte au schimbat cursul curgerii vietii, au reusit.

 

Ne nastem (venim intr-o familie), ne transformam in adulti, trecem prin diferite experiente, infruntam dificultati, ne casatorim, ne despartim, imbatranim si, dupa atatea eforturi, totul se transforma… O inlantuire de zile, de experiente, de intrebari, de raspunsuri…

In cautarile mele am intalnit oameni frumosi care mi-au devenit mentori in diferite etape ale vietii mele. Insa, ce sa vezi? La un moment dat, cel mai bun mentor al meu, am devenit chiar eu.

site

Experienta de viata, trairile, deschiderea si curiozitatea impletite armonios cu workshopurile la care am participat, formarile pe care le-am urmat, terapiile alternative care mi-au fost asezate pe drum si pe care nu le-am ocolit (Reiki, Karuna, Shamanism, etc) si cele concrete, NLP Practitioner, NLP Master Practitioner (Consilier Integrativ NLP), Speaker Mastery, Self Mastery, Speaker Elite, Persuasion Elite, Focus Elite, creativitatea nativa si dezvoltata mult pe parcursul vietii mi-au demonstrat ca ceea ce citesc, invat, ascult reflecta adevarul doar in urma experientei mele. Altfel, ramane doar un ADEVAR.

 

Pentru cei interesati de diplome, insirui cateva mai jos, dintre cele care chiar au avut un impact in viata mea:

 

 

 •  Facultatea de Psihologie;
 •  Master in Management Organizational si al Resurselor Umane;
 •  NLP Practitioner si NLP Master Practitioner (Consilier Integrativ NLP), formator Maria Cotoi;
 •  Bootcamp University – Speaker Mastery si Self Mastery, Andy Szekely;
 • Speaker Elite, Andy Szekely;
 • Persuasion Elite, Andy Szekely;
 • Focus Elite, Andy Szekely;
 • Sunt facilitator pentru programele Speaker Eite, Persuasion Elite, Focus Elite sub brandul Andy Szekely;
 • Certificare POINTS OF YOU PRACTITIONER, acreditare Points of You (instrumente creative pentru training, coaching si dezvoltare personala);
 • Sunt psihoterapeut integrativ, IRPI in cadrul Cabinetului Individual de Psihologie Diana Simona Raceala;
 • Membru in Colegiul Psihologilor din Romania;
 • Facilitator pentru Povestea Nasterii, Ramona Andrei;
 • Membru in echipa Centrului International Alfred Adler;
 • Formator autorizat;
 • Formator colaborator pentru cursuri autorizate ANC (Consilier Vocational, Consilier pentru Dezvoltare Personala, Formator, Lucrator prin Arte Combinate);
 • Cabinet Individual de Psihologie “Raceala Diana Simona”.

 

Am lucrat in industria asigurarilor timp de peste 12 ani. Am inceput ca asistent manager, referent resurse umane, inspector resurse umane, sef serviciu resurse umane, director resurse umane, manager proiect. Atestatele si cursurile din mediul corporatist le pastrez in arhiva mea. M-au ajutat sa ma disciplinez, sa cunosc oameni, sa respect reguli, sa cunosc adevarul din multinationale. M-au invatat sa aleg.

 

Cateva dintre competentele obtinute de-a lungul timpului: Principiile antrenamentului fizic si mental, Harta mentala, Niveluri neurologice, Identificarea valorilor personale, Misiunea personala, Iesirea din zona de confort, Comunicare, Structurarea unei prezentari, Abilitati de storytelling, Metodologii de pregatire a speech-urilor, Cadrarea proceselor de grup, Armonizarea energiilor arhetipale in context de training, Limbajul non verbal flexibil, Coaching individual punctual pentru participantii la training, Aptitudini avansate in determinarea, utilizarea si modificarea structurii experientei subiective pentru el insusi si pentru ceilalti, Metafora – instrument holistic, Art terapie pentru minte-inima-corp.

 

Iubesc natura, plimbarile, calatoriile, cred in semne si in “Conversatii” cu Universul, am o intuitie buna, sunt colorata si la propriu si la figurat. Iubesc muntele, iubesc marea, imi place sa ma retrag cateodata cu mine si Dumnezeu, am invatat sa cer ajutorul atunci cand sunt in impas/ cand am o provocare. Am un coach cu care ma intalnesc pe Skype in diferite perioade din viata mea si de la care imi iau claritate. Am un supervizor in psihoterapie cu care ma intalnesc atunci cand am nevoie de indrumare.

 

Lucrez cu femeile la vindecarea noastra. Sunt pentru curaj, determinare si putere personala in viata noastra, a femeilor. Lucrez cu Povestea Nasterii, cu Rescrierea Povestii Nasterii Copilului Tau, lucrez cu Art Terapie.

 

Cine sunt eu? Inca mai caut, investesc timp, resurse si stiu ca merita fiecare clipa. Tu stii cine esti?