Vindeca-ti ranile, Femeie!

Workshop pentru femei care stiu ca pot dar nu stiu cum! 🙂

Din durere se naste durere. Din bucurie se naste bucurie.

 

Ca femeie, creezi din ceea ce esti. Vino sa afli cine si ce poti sa fii. Vino sa-ti descoperi ranile, doar pentru a le elibera. Nu doar pentru binele tau si/sau al copiilor tai, dar pentru tot ceea ce creezi din ceea ce esti: relatii, situatii, perspective, relatia cu corpul si limbajul lui, cu universul tau.

 

Daca simti ca nu-ti traiesti adevarul, ca nu-ti manifesti puterea personala, ca nu-ti gasesti vocea sau ca pur si simplu …nu esti intreaga inca, vino alaturi de noi.

 

Ne vom gasi ritmul folosind tobele, ne vom desena sufletul si vom intra in memoria corpului, eliberand un moment crucial in care ne-am simtit ranite, umilite, inferioare, neputincioase, slabe, insignifiante…pentru parinti, pentru partener, pentru copil, pentru noi.

 


Vom pasi printre amintiri, cautand prin mijloace creativ-expresive momentele in care am renuntat/pierdut/uitat puterea de a alege si vom aduce echilibrul si armonia, pentru un prezent mai luminos si un potential mai generos.


Te vor insoti…


Ramona Andrei, psihoterapeut adlerian, art-terapeut, formator si facilitator de parenting, autor al procesului Rescrie Povestea Nasterii, fondator al Centrului International Alfred Adler.

si

Diana Raceala, psihoterapeut integrativ, formator, consilier vocational, terapeut acreditat in Rescrierea Povestii Nasterii.

 

Cand?
(anuntam programul)

Unde?
(in functie de eveniment, vom anunta si locul desfasurarii)

Contact (pentru inscrieri si detalii):

0721235056, andreiramona0101@yahoo.com (Ramona) si 0736430136, dianaraceala@yahoo.com (Diana)

Cost: 150 ron (daca mai aduci o prietena, puteti beneficia de o reducere si platiti impreuna 250 ron)

Inscrierile sunt validate prin completarea formularului de inscriere si plata taxei de participare.