Brasov

Alexandra Anghel

 

Iubesc oamenii, natura şi viaţa.

 

Iubesc oamenii şi ma bucur să cunosc oameni noi mereu pentru a descoperi frumuseţea care se afla în inima fiecăruia – “Fiecare om este frumos în felul său pentru că frumuseţea vine din interior”.

U

 

Iubesc natura pentru că este o sursă de energie şi de inspiraţie.

 

Iubesc viaţa aşa cum este ea şi încerc să invat câte ceva din fiecare întâmplare – ”Mai devreme sau mai târziu lucrurile se vor aranja de la sine. Nu e nevoie să le aranjezi tu; nu trebuie decât să te pui pe tine în ordine. De îndată ce tu eşti în ordine, întreaga lume e în ordine. De îndată ce tu eşti în armonie, întreaga lume e în armonie!” (Osho)

 

Astfel, am pornit pe un drum frumos numit dezvoltare personală în dorinţa de a mă dezvolta armonios din punct de vedere fizic, emoţional, spiritual, pentru a deveni o fiinţă întreagă.

 

Ce este pe drumul acesta? Ture montane prin inima munţilor şi alergări în aer liber ce m-au ajutat să mă dezvolt fizic-psihic-spiritual. Cărţi şi articole de specialitate studiate, workshopuri de dezvoltare personală, terapie individuală – analiză tranzacţională, terapie de grup – art terapie, cursuri de dezvoltare personală – ce m-au format din punct de vedere emoţional-spiritual. Cursuri de inforenergetică m-au ajutat să pătrund mai mult în lumea spirituală. În toate aceste ipostaze am întâlnit oameni minunaţi care m-au ajutat să mă descopăr pe mine aşa cum sunt.

 

Sunt într-o continuă dezvoltare şi îmi doresc să dau mai departe ceea ce am învăţat, ceea ce am descoperit, ceea ce am aplicat. Pentru asta vă invit să descoperim împreună noi sensuri ale vieţii, să luăm fiecare ce ni se potriveşte mai bine, să ne redefinim pe noi înşine sau să dăm culoare anumitor domenii din viaţa noastră.